Corpul tău. Alegerile tale. Starea ta de bine!

WELLNESS & NUTRIȚIE

Cât de bine îți cunoști corpul?

Când nu te mai poți concentra ușor, când te enervezi din orice, ești mereu obosit, începi să iei în greutate, simți că nu mai timp și energie – toate acestea sunt modul în care corpul tău îți spune că ceva nu este în ordine. În stilul tău de viață. In obiceiurile alimentare. Vrea o pauză. Vrea să îl ajuți să funcționeze din nou la capacitatea lui maximă. Ascultă-l și lasă-te pe mâna profesionistilor!

Mai mult decât nutriție! Nutrigenomică

Teste genetice sportive și de nutriție cu medic specializat

Atunci când medicina și nutriția merg mână în mână, rezultă nutrigenomica – un domeniu nou care studiază modul în care produsele alimentare afectează modul de funcționare a genelor, urmărește combaterea unor boli precum diabetul, bolile de inimă și cancerul. Ea se deosebește de nutriționism prin faptul că analizează efectul alimentelor asupra fiecărui individ în parte. Te așteptăm la noi pentru a afla mai multe despre corpul și sănătatea ta!

Masaj

Corpul tău îți va mulțumi!

Indiferent de tipul de masaj ales, beneficiile se vor vedea imediat! Te relaxezi, pui sângele în mișcare, elimini toxinele și îi dai corpului tău o binemeritată pauză! Avem o super-echipă de maseuri profesioniști specializați în:

Masaj de relaxare Reflexoterapie

Masaj de tonifiere Masaj terapeutic

Masaj anticelulitic Drenaj limfatic

masaj
sauna

SAUNĂ

Transpiri, și asta este foarte bine!

Nimic nu este mai revigorant pentru corpul tău decât o ședință de transpirație profundă, în timp ce se relaxeaza în liniște. Elimini toxinele, detensionezi mușchii, îți liniștești mintea și ești gata să muți munții din loc!

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Experiența
Unique Fitness

Oricât am scrie aici, nu vom reuși din cuvinte să-ți transmitem senzația pe care o vrei avea la Unique Fitness. Asa că am decis să-ți oferim o ședință de antrenament gratuită la noi pentru a te convinge. Suntem convinși că vei descoperi la noi ceea ce ai

Te așteptăm!