Echilibrul perfect între corp, minte și spirit

Yoga

Arta trupului și a minții.

În exterior, corpul tău devine suplu. Flexibil. Tonifiat. Însă adevăratele beneficii le vei vedea în interiorul tău. În modul cum Respiri. Gândești. Trăiești.

fata yoga podul
Nu contează dacă ai mai practicat vreodată. Nu contează cât ești de flexibil. Sau câte kilograme ai. Sau câți ani ai. Yoga este pentru oricine. In orice ritm. Oricând.

Totul se schimbă atunci când începi să practici în mod regulat yoga. Atât în exteriorul, cât mai ales în interiorul tău. Pentru că înseamnă Armonie și Echilibru.

Înveți să îți auzi gândurile și le lași să curgă. (Re)înveți să respiri corect. Ești mai calm. Mai relaxat. Începi să te auzi și să te asculți. Te conectezi cu tine, în cel mai profund mod cu putință.

fata yoga intoarcere copy

Aceasta este o metodă excelentă de antrenament pentru cei care caută un echilibru perfect între corp, minte și spirit. Prin intermediul exercițiilor și pozițiilor specifice, îți poate ajuta corpul să devină suplu, flexibil și tonifiat. Însă, beneficiile sale cele mai profunde se regăsesc în interiorul tău, în felul în care respiri, gândești și trăiești.

Indiferent dacă ai sau nu experiență, această disciplină este pentru oricine, indiferent de nivelul de flexibilitate, greutatea corporală sau vârstă. În timp ce începi să practici această disciplină, vei învăța să asculți și să îți cunoști propriul corp, să îți crești flexibilitatea și să îți îmbunătățești postura. În plus, aceste exerciții te ajută să te concentrezi și să te relaxezi, îmbunătățind astfel starea ta de spirit și reducând stresul și anxietatea.
Poate fi practicată în orice ritm, în orice moment al zilei și oriunde, chiar și acasă. Dacă îți dorești să o practici, dar nu știi de unde să începi, există multe resurse disponibile online, inclusiv tutoriale video care îți arată cum să efectuezi pozițiile corect și cum să respiri corespunzător. Dar este important să găsești un instructor de încredere pentru a-ți îmbunătăți tehnicile și pentru a obține beneficiile maxime. Odată ce ai început ședințele, vei descoperi că aceasta poate fi o formă excelentă de antrenament fizic, dar și un mod de a te conecta cu tine însuți și de a-ți îmbunătăți calitatea vieții.
motivatie

Yoga este o practică spirituală străveche originară din India, care a devenit populară în întreaga lume. În ultimii ani, yoga a devenit o metodă populară de exercițiu și meditație, iar oamenii din toate colțurile lumii o practică. Din ce în ce mai multe personalități de renume din lumea întreagă și din România au adoptat yoga ca parte a stilului lor de viață și au vorbit despre beneficiile sale.

Printre personalitățile internaționale care practică yoga se numără Oprah Winfrey, Lady Gaga, Jennifer Aniston, Matthew McConaughey Gwyneth Paltrow.

Oprah Winfrey a vorbit deschis despre beneficiile practicării yoga în viața ei și cum aceasta a ajutat-o să-și găsească echilibrul emoțional și să-și îmbunătățească starea de sănătate.

Lady Gaga a afirmat că yoga o ajută să se concentreze și să-și mențină nivelul de energie ridicat pe tot parcursul zilei.

Jennifer Aniston a vorbit și ea despre beneficiile yoga și a spus că practica sa regulată de yoga o ajută să rămână în formă și să-și mențină echilibrul mental.

Matthew McConaughey a practicat yoga timp de mai mulți ani și a spus că aceasta îi ajută să se relaxeze și să-și reducă nivelul de stres.

Gwyneth Paltrow este una dintre cele mai mari susținătoare ale yoga și a vorbit despre cum aceasta o ajută să se concentreze și să-și păstreze corpul în formă.

CÂTEVA EXEMPLE

Yoga este o practică ce constă într-un set de poziții și exerciții, numite asane, care îmbunătățesc flexibilitatea, forța și starea de spirit. În continuare, vom descrie câteva poziții de bază ale yoga și beneficiile acestora:
Vrksasana

Poziția Copacului (Vrksasana)

această poziție îmbunătățește echilibrul și postura și întărește mușchii picioarelor. Pentru a efectua această poziție, începeți prin a vă ridica pe vârfurile degetelor, apoi împingeți piciorul stâng în coapsa dreaptă și întindeți brațele în sus.

Adho Mukha Svanasana

Poziția Copacului (Vrksasana)

această poziție întinde mușchii spatelui și umerilor și îmbunătățește circulația sângelui. Pentru a efectua această poziție, începeți prin a vă posta toate membrele pe sol, apoi împingeți șoldurile în sus și îndreptați brațele și picioarele.

Urdhva Mukha Svanasana

Poziția Câinelui cu Fața în Sus (Urdhva Mukha Svanasana)

această poziție întinde mușchii pieptului, umerilor și gâtului și îmbunătățește postura. Pentru a efectua această poziție, începeți prin a vă întinde pe burtă, apoi împingeți trunchiul și șoldurile în sus, lăsând doar mâinile și picioarele pe podea.

CREDITS: Martin Wood

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Experiența
Unique Fitness

Oricât am scrie aici, nu vom reuși din cuvinte să-ți transmitem senzația pe care o vrei avea la Unique Fitness. Asa că am decis să-ți oferim o ședință de antrenament gratuită la noi pentru a te convinge. Suntem convinși că vei descoperi la noi ceea ce ai

Te așteptăm!