Din pasiune pentru sport. Pentru oameni. Pentru viață.

Despre noi

DESCOPERĂ

Povestea noastră

Suntem o echipă de sportivi de performanță, care a decis în anul 2012 că pasiunea pentru sport merită exploatată și investiția pe termen lung pe care o poți face este să stârnești interesul practicării sportului și în rândul celorlalți. Așa a apărut Unique Fitness. Din dorința de a atrage cât mai mulți adepți în curentul STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS ȘI FRUMOS. Avantajul nostru ca echipă este dat de faptul că împărtășim aceleași valori morale, avem același background profesional, iar acești numitori comuni au adus echilibru și bună organizare.

AFLĂ

FILOSOFIA noastră

Credem că, deși mult mediatizat, stilul de viață sănătos e mai mult decât un subiect la ordinea zilei. E felul prin care garantezi viață și calitate a vieții. Credem că oricine poate atinge un nivel optim al unui stil de viață sănătos, credem că există rețete, dar nu unele minune, ci unele care pot face minuni dacă sunt urmate cu strictețe, riguros. Misiunea noastră: să arătăm că oricine POATE. Oricine poate să își depășească limitele fizice și mentale.

CUM E LA NOI

Unique Fitness este un club de fitness cochet, exclusivist, situat în zonă centrală. Atmosfera e plăcută, o să te simți motivat și inspirat când pășești și energic, dornic de reîntoarcere când se încheie antrenamentul.
În plus, deși adepții mișcării, îți spunem că o să gesești ușor loc de parcare când vii la noi. În plus, datorită poziționării, ajungi ușor.

Madeleine Florescu
Madeleine Florescu
Read More
Principalii factori care mă motivează să merg la sală sunt și pe care i-am regăsit la Unique Fitness sunt: un loc luminos unde atmosfera dinamică te ajută să te concentrezi la rutina customizată; antrenori care știu să te motiveze și care nu-și aduc viața personală să ți-o pună ție în cârcă; un mediu în care discuțiile nu se limitează doar la aparatele la care lucrezi, ci se duc până la dietă, nutriție, stil de viață, parfumuri.

Recomand Unique Fitness, atât sala, cât și echipa!
Diana Cosmin
Diana Cosmin
Read More
Cu umor și putere de convingere, Iulian m-a transformat într-o persoană care nu concepe să rateze un antrenament nici măcar în ziua de Revelion sau în dimineața propriei nunți (de altfel chiar am venit la sală în ziua nunții mele). M-a „resetat”.Prezența sportului în viața mea este legată direct de Iulian și de sala lui de fitness. Toți avem un „hub” la care ne întoarcem, oricâte alte experiențe am testa, iar pentru mine hub-ul familiar al sportului îl reprezintă Iulian și Unique.

Aici a început totul.
Andrei Tarnea
Andrei Tarnea
Read More
Unique este, așa cum îi spune numele, un gym diferit. Este o sală extrem de personală și cu o experiență personalizată. E genul de sală de sport în care importanți sunt abonații și obiectivele lor. Și e un loc care evoluează odată cu clienții săi. E o sală care nu e pretențioasă ci exigentă pentru că așa-i sunt și clienții și echipa.
De la cardio la arte marțiale, de la forță la flexibilitate, Unique le include pe toate!
Previous
Next

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Experiența
Unique Fitness

Oricât am scrie aici, nu vom reuși din cuvinte să-ți transmitem senzația pe care o vrei avea la Unique Fitness. Asa că am decis să-ți oferim o ședință de antrenament gratuită la noi pentru a te convinge. Suntem convinși că vei descoperi la noi ceea ce ai

Te așteptăm!