POVESTEA NOASTRA

Suntem o echipa de sportivi de performanta , care prin anul 2012, am  decis ca vrem sa impartasim bucuria si beneficiile pe care sportul le aduce cu oricine isi doreste un stil de viata sanatos si frumos. Ne-am pus in bagaj valorile morale si profesionale si toata experienta noastra si…am pornit la drum.

 

FILOZOFIA NOASTRA

A trai frumos si sanatos este o arta. Este nevoie de disciplina, perseverenta si munca. Nu exista scurtaturi. Sau retete minune. Nu exista ”o data si gata”, ci exista ”pentru toata viata”. Insa noi ne incapatanam sa credem ca absolut oricine POATE! Credem in potentialul oamenilor de a-si depasi limitele fizice si mentale.

In plus, pe masura ce exersezi devine din ce in ce mai usor si mai frumos.

 

 

Ce ne deosebeste de clasicele sali de fitness?

Suntem un club de fitness cochet, exclusivist, in care calitatea este intotdeauna mai presus decat cantitatea. Ne place sa pastram totul simplu, eficient si intotdeauna orientat catre OAMENI.

De la selectia aparatelor si accesoriilor si pana la serviciile oferite, totul este ales si gandit in functie de 3 criterii esentiale:

                                 REZULTATE MAXIME                                           TIMP MINIM                                                    BUCURIE.