DESCOPERĂ

Echipa noastră

Nezia-Popescu Echipa Noastra

Nezia Popescu

INSTRUCTOR AEROBIC, ANTRENOR PERSONAL
„Îmi plăcea să alerg, să inot, să fac gimnastică, să joc baschet.” Am ales să fiu instructor de aerobic pentru că mișcarea mă face să mă simt bine, este un beneficiu pentru partea estetică și este un mod de a elimina energiile negative și de a le atrage pe cele pozitive.

Gabriel Cristian Vasile

Gabriel Cristian Vasile

INSTRUCTOR CLASE DE GRUP, STEP AEROBIC, BODY ART
„Practicant de karate și caiac” Specializat în tot ce ține de clase de grup fitness. Aerobic, step aerobic, taebo, clase combat coregrafie, body art, masaj terapeutic, somatic, drenaj limfatic și masaj anticelulitic.

Cristian-Dargnea

Cristian Dragnea

INSTRUCTOR FITNESS
Doctor în Educație Fizzică și Sport.
Elaborare program pregătire în vederea atingerii unor obiective precum: slăbire, tonifiere, întreținere, dezvoltare musculară, condiție fizică (generală sau specifică) etc. Pot lucra cu adolescenți și tineri, adulți, persoane în vârstă, persoane cu dizabilități, persoane cu deficiențe (cifoze,lordoze,scolioze etc.), persoane cu probleme medicale (obezitate,diabet etc.), sportivi de performanță etc.

bogdan cojocaru

Bogdan Cojocaru

ANTRENOR FITNESS / AEROBIC
cu peste 15 ani experienta in domeniu. Antrenor personal. Licentiat in EDUCATIE FIZICA SI SPORT.

iulian radu

Iulian Radu

MANAGER UNIQUE FITNESS CLUB
antrenor fitness/aerobic Antrenor personal cu peste 20 de ani experienta in domeniu. Licentiat in EDUCATIE FIZICA SI SPORT. Masterat in BIO-PSIHO-MOTRICITATE

De ce suntem aici?

Prezența unui antrenor în timpul sesiunilor de sport este crucială pentru fiecare sportiv, indiferent de sport. Antrenorii oferă îndrumare și sprijin, asigurându-se că sportivii efectuează exerciții în siguranță și eficient, în timp ce predau tehnica adecvată. Pe lângă antrenarea specifică a unui atlet, antrenorii pot personaliza antrenamentele pentru a satisface nevoile lor specifice și îi pot ajuta să-și atingă obiectivele. În plus, antrenorii pot fi forțe motivaționale, împingând sportivii să-și atingă potențialul maxim și să-i tragă la răspundere pentru progresul lor. În plus, formatorii pot oferi informații și sfaturi valoroase cu privire la nutriție, prevenirea rănilor și recuperare. Drept urmare, prezența unui antrenor calificat și cu cunoștințe este esențială pentru orice atlet care dorește să-și îmbunătățească performanța sau să prevină accidentările în sportul ales. De aceea suntem aici, vă stăm la dispoziție cu informații, programe de antrenament, diete și îndrumare în timpul programelor comune sau individuale.

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Experiența
Unique Fitness

Oricât am scrie aici, nu vom reuși din cuvinte să-ți transmitem senzația pe care o vrei avea la Unique Fitness. Asa că am decis să-ți oferim o ședință de antrenament gratuită la noi pentru a te convinge. Suntem convinși că vei descoperi la noi ceea ce ai

Te așteptăm!